Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція

10:00, 6 ноября 2018
ВРП розгляне низку важливих питань, таких як призначення суддів на посади до місцевих судів.
Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На порядку денному — розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів.

Крім того ВРП розгляне матеріали щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням та за поданням заяви про відставку.

З повним переліком питань порядку денного можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у ВРП почали надходити документи кандидатів до складу Ради. Зокрема, до секретаріату Вищої ради правосуддя надійшли документи кандидата на посаду члена ВРП Матвійчука Віктора для обрання всеукраїнською конференцією прокурорів 20–21 грудня 2018 року. Прийом документів завершиться 19 листопада.

Крім того, ми писали, що Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Плетньова Володимира Васильовича з посади судді Апеляційного суду Харківської області у відставку.

Також нам стало відомо, що ВРП затвердила зміни до складу Комісії з питань вищого корпусу держслужби. Доповідач поінформувала, що відповідно до частини другої статті 150 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» при Вищій раді правосуддя діє Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, яка утворюється відповідно до закону.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України