Конкурс до Служби судової охорони: уточнено зразки документів

12:58, 22 ноября 2018
Комісія погодила форму заяви кандидата для участі у конкурсі, визначила зразок особової картки та перелік медичних довідок.
Конкурс до Служби судової охорони: уточнено зразки документів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 21 листопада, відбулося засідання Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників, передає прес-служба ДСА.

Під час засідання Сергія Чорнуцького, заступника голови Державної судової адміністрації України, було обрано головою Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників.

Крім того, Комісією для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників:

Особам, які бажають взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади голови Служби судової охорони, при підготовці пакета документів для участі в конкурсі потрібно використовувати відповідні форми документів.

Нагадаємо, що наказом Державної судової адміністрації України від 7 листопада 2018 року №553 затверджено персональний склад Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників:

Володимир Говоруха — член Вищої ради правосуддя (за згодою);

Тетяна Малашенкова — член Вищої ради правосуддя (за згодою);

Віктор Шапран — член Вищої ради правосуддя (за згодою);

Дмитро Мальцев — член Ради суддів України, суддя Шевченківського районного суду міста Києва (за згодою);

Сергій Чорнуцький — заступник голови Державної судової адміністрації України;

Олег Дробинський — начальник управління з питань персоналу Державної судової адміністрації України;

Євген Пристрома — начальник юридичного управління Державної судової адміністрації України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 7 листопада Вища рада правосуддя оголосила конкурсу на зайняття вакантної посади голови Служби судової охорони, його заступників.

Крім того, 6 листопада Вища рада правосуддя розглянула питання про кандидатів до складу комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників та до складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад співробітників центрального органу управління Служби судової охорони, керівників і заступників керівників територіальних підрозділів Служби судової охорони.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва