ВККС розгляне питання щодо внесення подання про відрядження суддів

15:35, 6 декабря 2018
Засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України відбудеться 20 грудня
ВККС розгляне питання щодо внесення подання про відрядження суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України 20 грудня розгляне питання щодо внесення подання про відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, передає прес-служба ВККС.

Повідомляємо, що на засіданні Комісії, яке відбудеться 20 грудня 2018 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 9, розглядатиметься питання щодо відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя:

- Онуфріївського районного суду Кіровоградської області – 1 судді;

- Решетилівського районного суду Полтавської області – 2 суддів.

Документи для відрядження можуть бути подані:

  • суддею особисто до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у строк до 14 грудня 2018 року (включно) з понеділка по четвер з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. та з 13 год. 45 хв. до 17 год. 00 хв., у п’ятницю – з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. та з 13 год. 45 хв. до 16 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 9;
  • електронною поштою на адресу vidrіadzhennі[email protected] у строк до 13 грудня 2018 року (включно).

Суддя, який виявив бажання бути відрядженим до судів із вказаного переліку, має подати до Комісії такі документи:

- згоду на відрядження його до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя згідно із формою, встановленою Порядком відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженим рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17;

- довідку для розгляду питання щодо відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя згідно із формою, встановленою Порядком відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженим рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17;

- копію паспорта громадянина України (всіх заповнених сторінок);

- інші документи, перелік яких зазначається у згоді, що можуть бути враховані під час вирішення питання про відрядження судді.

Під час направлення документів щодо відрядження електронною поштою їх необхідно відсканувати окремими файлами у форматі PDF із зазначенням назви кожного з них. Також має бути додано відскановане у форматі PDF підтвердження про направлення оригіналів документів до Комісії засобами поштового зв’язку (опис вкладення разом з розрахунковим документом).

У ВККС звернули увагу, що документи мають бути подані відповідно до приписів Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17, та умов, зазначених в оголошенні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України (м. Київ, вул. Механізаторів, 9) відбудеться розгляд питання про проведення та продовження проведення співбесіди за результатами дослідження досьє у межах кваліфікаційного оцінювання.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей