Стало відомо, хто зайняв посаду голови Служби судової охорони

13:34, 14 декабря 2018
Оголошено результати конкурсу на зайняття посади голови Служби судової охорони.
Стало відомо, хто зайняв посаду голови Служби судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

12 грудня 2018 року в Державній судовій адміністрації України відбулося засідання Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників на виконання рішення Вищої ради правосуддя від 06.11.2018 №3358/0/15-18.

Персональний склад Комісії затверджений наказом ДСА України від 07.11.2018 № 553 "Про затвердження персонального складу Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників". До складу комісії входить три члени від Вищої ради правосуддя, один член від Ради суддів України та три члени від Державної судової адміністрації України.

У роботі Комісії також брали участь експерти Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільної безпеки в Україні пані Хільдегард Роглер-Мохель, радник з питань кадрової політики (Німеччина) пані Галина Міхайлюк, експерт з розробки законодавства (Україна). 

Під час конкурсного відбору на вакантну посаду голови Служби судової охорони Комісією допущені до участі в конкурсі три кандидати, які подали документи.

На засідання Комісії прибуло два кандидати, які успішно розв’язали розроблені Комісією ситуаційні завдання, були допущені до співбесіди та показали глибокі знання та високий рівень професійної підготовки.

Комісія визначила загальний рейтинг кандидатів та за результатами складення рейтингу переможцем конкурсу визначено Валерія Івановича Бондаря.

Бондар В. І., 1969 р. н., має вищу освіту, закінчив Калінінградське вище інженерне училище інженерних військ (1991), Київський інститут внутрішніх справ (спеціальність "Правознавство", 1999), Національну академію оборони України з відзнакою (2006). Генерал-майор. Обіймає посаду заступника командувача Національної гвардії України. Стаж військової служби та служби у Національній гвардії України становить понад 32 роки. Відзначений державною нагородою — орденом Данила Галицького. 

Відповідно до статті 161 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", голова Служби судової охорони призначається на посаду за результатами відкритого конкурсу Вищою радою правосуддя та за результатами спеціальної перевірки, яка проводиться підрозділами Національного агентства України з питань державної служби.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді