ВККС визначила результати кваліфоцінювання 18 суддів

12:50, 25 апреля 2019
На засідання Кваліфкомісії проводилися співбесіди та визначалися результати кваліфоцінювання 18 суддів місцевих судів на відповідність займаній посаді.
ВККС визначила результати кваліфоцінювання 18 суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України визначила результати кваліфоцінювання 18 суддів місцевих судів. Про це повідомляє прес-служба ВККС.

На засіданнях колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 24 квітня проводилися співбесіди та визначалися результати кваліфікаційного оцінювання 18 суддів місцевих судів на відповідність займаній посаді.

За результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді Комісія ухвалила такі рішення:

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВККС проводить іспит в межах конкурсу до Апеляційної палати IP-суду.

Крім того, ми писали, що Вища кваліфікаційна комісія суддів оприлюднила кодовані результати виконання суддями 26 липня 2018 року практичного завдання під час іспиту в межах процедури кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаним посадам.

Також нам стало відомо, що ВККС повідомила про зміни у порядку денному засідання на 26 квітня.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді