Вища рада правосуддя визначила членів Ради, відповідальних за комунікацію

16:35, 2 июля 2019
Обов’язки з координації забезпечення діяльності членів Вищої ради правосуддя покладено на Оксану Лисенко.
Вища рада правосуддя визначила членів Ради, відповідальних за комунікацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя 2 липня визначила членів ВРП, відповідальних за налагодження внутрішньої та зовнішньої комунікації Ради, та ухвалила рішення про розроблення на виконання статті 73 Закону України «Про Вищу раду правосуддя»  плану заходів щодо захисту авторитету правосуддя. Про це йдеться на сайті ВРП.

Так, рішенням  ВРП визначено членів Вищої ради правосуддя Грищука Віктора Климовича, Овсієнка Андрія Анатолійовича, Прудивуса Олега Васильовича, Фоміна Ігоря Юрійовича, Швецову Ларису Анатоліївну, Шелест Світлану Богданівну відповідальними за реалізацію внутрішньої та зовнішньої комунікації Вищої ради правосуддя.

Встановлено, що завданням членів Вищої ради правосуддя, відповідальних за реалізацію внутрішньої та зовнішньої комунікації Вищої ради правосуддя, є внутрішні та зовнішні комунікації Вищої ради правосуддя з метою зміцнення довіри до судової влади та захисту авторитету правосуддя; розроблення та подання на затвердження Вищій раді правосуддя проекту Стратегії комунікації судової системи України; організація належної внутрішньої комунікації органів системи правосуддя; організація належної зовнішньої комунікації судової влади України із суспільством, зокрема засобами масової інформації, громадськими організаціями, органами державної влади, міжнародними організаціями та професійною юридичною спільнотою.

Обов’язки з координації забезпечення діяльності членів Вищої ради правосуддя, відповідальних за зовнішню та внутрішню комунікацію, покладено на начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності Оксану Лисенко.

Рішення Вищої ради правосуддя ухвалено з метою виконання повноважень щодо забезпечення незалежності та авторитету правосуддя, передбачених статтею 73 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», та на виконання міжнародних рекомендацій Консультативної ради європейських суддів щодо захисту авторитету правосуддя.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП ухвалила рішення про переведення судді апеляційного суду.

Також ми повідомляли, що Вища рада правосуддя 2 липня розглянула матеріали про переведення 9 суддів апеляційних судів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська