Модельні суди: рекомендації щодо впровадження, посібник

17:24, 20 сентября 2019
У посібнику викладена важлива інформація щодо модельного суду.
Модельні суди: рекомендації щодо впровадження, посібник
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Проект EU Project «Pravo-Justice» оприлюднив посібник «Модельні суди: рекомендації щодо впровадження». Про це повідомляє Судова влада у Facebook.

Зазначається, що посібник адресований усім професіоналам, які беруть активну участь у багатогранному процесі управління судом, починаючи з етапу планування і будівництва нового суду або переобладнання наявного до щоденного функціонування суду, що забезпечується суддями та працівниками суду.

Що ви знайдете в цьому посібникy?

  1. Рішення модельного суду

Основною частиною Посібника є опис рішень модельного суду, які являють собою конкретні заходи, що рекомендуються керівникам судів по конкретних тематичних питаннях, які виникають під час роботи судів.

  1. Навчальні програми

Кожен навчальний план ініціативи «Модельні суди» (ІMC) є готовим до використання набором інструкцій, спрямованих на надання конкретних знань працівникам суду і формування спеціальних навичок, аби допомогти їм успішно виконувати свої завдання.

  1. Стандартні експлуатаційні процедури (CEП)

Основою ефективної роботи суду є всеосяжні, послідовні та чітко визначені стандартні експлуатаційні процедури, яких повинні дотримуватися працівники суду.

  1. Загальні умови технічної специфікації

Впровадження рішень ІМС, що потребують технічної підтримки, вимагає здійснення закупівель товарів і послуг.

Посібник представляє загальні вимоги для того, щоб керівники судів могли купувати товари та послуги, які максимально сприяли б реалізації конкретних рішень.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Вищій раді правосуддя відбулася зустріч представників Ради та представників Проекту Європейського Союзу «Право-Justice» з метою обговорення актуального стану реалізації або впровадження спільних проектних ініціатив, зокрема ініціативи «Модельні суди» та планування подальших кроків співпраці, а також інших питань взаємодії ВРП та Проекту.  

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду