Підвищення кваліфікації прокурорів: в Академії відбувся тренінг для слухачів інституту

08:50, 8 ноября 2019
Тренінг спрямований на вдосконаленню умінь щодо запобігання конфлікту інтересів.
Підвищення кваліфікації прокурорів: в Академії відбувся тренінг для слухачів інституту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 7 листопада, для слухачів інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури України під керівництвом начальника відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури та викладання професійної етики Віктора Кощинця проведено 4-годинний тренінг «Вирішення конфліктів у роботі працівників органів прокуратури». Про це повідомляє Національна академія прокуратури України.

Проведений тренінг є унікальним продуктом, розробленим науковцями Національної академії прокуратури України та спрямованим на набуття навичок комунікативної компетентності та вдосконаленню умінь щодо запобігання конфлікту інтересів.

Тренерами стали викладачі Академії — начальник відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури та викладання професійної етики Віктор Кощинець та  викладач цього ж відділу Галина Плясун.

В умовах динамічних змін в органах прокуратури спостерігається тенденція до збільшення конфліктних ситуацій, що спонукає до знаходження шляхів урегулювання конфліктів. Як найважливіше джерело соціальних змін, конфлікти посідають одне з важливих місць серед типів міжособистісної взаємодії, що потребує опрацювання та продуктивного перетворення, оскільки конструктивне вирішення конфліктів сприяє розвитку соціальної системи в органах прокуратури.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що генеральний прокурор розповів про реформу прокуратури та атестацію прокурорів.

Також ми повідомляли, що 6 листопада, розпочалося складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички в рамках атестації прокурорів Генеральної прокуратури України.

Крім того, з’явились попередні результати тестування прокурорів ГПУ. Оприлюднили список осіб, які набрали 93 і більше балів.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська