Антон Янчук у Окружному адмінсуді оскаржує своє відсторонення

13:23, 19 декабря 2019
Антон Янчук просить суд скасувати розпорядження Кабміну щодо відсторонення його від виконання обов’язків очільника АРМА.
Антон Янчук у Окружному адмінсуді оскаржує своє відсторонення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Антон Янчук позивається до уряду щодо відсторонення його від виконання обов’язків очільника АРМА. Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження за позовом та призначив підготовче засідання на 21 січня. Про це повідомляє пре-служба ОАСК.

Як відомо, позивач Антон Янчук просить суд визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабінету міністрів України про відсторонення його від виконання повноважень голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, а також просить визнати протиправним та скасувати рішення Уряду щодо порушення відносно нього дисциплінарного провадження.

Водночас, серед позовних вимог зазначено: визнати протиправним та скасувати розпорядження КМУ про тимчасове покладення виконання посадових обов’язків голови АРМА на Віталія Сигидина.  

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК завершив підготовче провадження у справі за позовом Віталія Кличка до КМУ та глави уряду Олексія Гончарука.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області