Звільнення Ноняка з Укртрансбезпеки: ОАСК відкрив провадження

15:40, 19 декабря 2019
Михайло Ноняк подав позов до суду на керівника Офісу Президента України Андрія Богдана.
Звільнення Ноняка з Укртрансбезпеки: ОАСК відкрив провадження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом екс-очільника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка до керівника Офісу Президента України Андрія Богдана. Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Серед вимог позову — визнати протиправними дії Андрія Богдана щодо ініціювання питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності і звільнення Михайла Ноняка з посади голови Державної служби України з безпеки на транспорті та направлення відповідного листа прем’єр-міністру України. Ноняк також просить суд встановити відсутність компетенції у керівника Офісу Президента щодо ініціювання вищезгаданих питань. Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Нагадаємо, в провадженні ОАСК перебуває справа за позовом Михайла Ноняка до Кабінету міністрів України щодо скасування розпорядження про відсторонення його від виконання повноважень на посаді голови Державної служби України з безпеки на транспорті.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адмінсуд призначив підготовче засідання щодо справи про звільнення Михайла Ноняка з Укртрансбезпеки. 

Раніше ми повідомляли, що уряд звільнив очільника Укртрансбезпеки. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області