ССО взяла під охорону чотири судові установи на Київщині

09:58, 21 декабря 2019
Для співробітників Служби провели інструктаж.
ССО взяла під охорону чотири судові установи на Київщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 20 грудня, на Київщині під охорону Служби судової охорони перейшли ще чотири установи правосуддя. Про це інформує офіційний сайт ССО.

«Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області відтепер охоронятимуть приміщення Ржищівського міського, Васильківського міськрайонного, Богуславського та Тетіївського районних судів.

Командир підрозділу охорони Територіального управління Служби у м. Києві та Київській області підполковник Служби судової охорони Олег Поліщук та командири взводів капітан Служби судової охорони Вікторія Огородник та старший лейтенант Служби судової охорони Євген Пономаренко провели для співробітників Служби інструктажі. Вони побажали підлеглим з честю і гідністю виконувати свої професійні обов’язки, захищати права та свободи усіх громадян, які перебувають у судовій установі.

Сьогодні ж співробітники територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області розпочали стажування з охорони й забезпечення безпеки приміщень Білоцерківського міськрайонного та Таращанського районного судів Київської області», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що голова Служби судової охорони оцінив зміни до Положення про проходження служби в ССО.

Також повідомлялося, що 20 грудня одразу три судові установи міста Дніпра перейшли під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва