Внесено зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України

17:54, 6 августа 2020
У розділі ІІ Інструкції оновили два пункти.
Внесено зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 5 серпня, Державна судова адміністрація наказом № 352 внесла зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України. Про це повідомила заступник начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП Ірина Паламарчук на своїй сторінці у Facebook.

Зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20.08.2019 № 814.

У розділі ІІ:

1) абзац другий пункту 17 викласти в новій редакції:

«В обліково-статистичних (інформаційних) картках і реєстраційних журналах всі пункти і графи (електронні поля), передбачені формами та відповідними полями, в АСДС заповнюються відповідальними особами відповідно до руху справи».

2) пункт 19 викласти в новій редакції:

«19. Якщо в одній справі, що надійшла до суду апеляційної інстанції, подано апеляційні скарги на декілька судових рішень, то справа реєструється за кількістю оскаржуваних рішень.

У разі надходження декількох апеляційних скарг на одне і те ж судове рішення, то такі апеляційні скарги реєструються за однією справою відповідно до оскаржуваного рішення».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що 1 січня 2020 року набрали чинності зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

Крім того, 3 червня Державна судова адміністрація України внесла зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва