Посилення карантину в столиці: як працюватиме ОАСК у цей період

13:05, 5 апреля 2021
В ОАСК припинено особистий прийом документів канцелярією суду.
Посилення карантину в столиці: як працюватиме ОАСК у цей період
Джерело фото: gd
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва продовжує здійснювати правосуддя і в період посилення протиепідемічних заходів в столиці. Графік роботи не змінився: суд працює з 8.00 до 17.00 з понеділка по четвер, у п'ятницю – з 8.00 до 15.45. Перерва на обід - 12.00 - 12.45.

Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Суддям рекомендовано проводити судові засідання в режимі відеоконференції. Завдяки сервісу EASYCON сторони можуть взяти участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції дистанційно, не прибуваючи до суду. Окрім цього, в ОАСК призупинено проведення судових засідань для учасників судових процесів інших судів.

Також в ОАСК припинено особистий прийом документів канцелярією суду. Звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами можна за допомогою поштового зв'язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду [email protected] або залишити документи у скриньці для вхідної кореспонденції у корпусі А, що по вул. Петра Болбочана, 8.

«Звертаємо увагу, що станом на 4 квітня 2021 року у «червоній» карантинній зоні знаходиться Київ та 10 областей України. Нагадуємо про обов’язкове використання медичних масок, дотримання соціальної дистанції не менше 1,5 м, а також встановлену Урядом заборону  проведення всіх масових  заходів, крім офіційних спортивних, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України», - наголошують у пресслужбі суду.

Також ми писали, що за рік карантинних обмежень кількість позовів в ОАСК збільшилась на 20%.

Крім того, «Судово-юридична газета» повідомляла, що нотаріусам рекомендували обмежити прийом громадян.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва