ВРП розглядає скарги суддів та матеріали про звільнення суддів

10:00, 3 августа 2021
На порядку денному — 11 питань.
ВРП розглядає скарги суддів та матеріали про звільнення суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 3 серпня, Вища рада правосуддя проведе засідання, під час якого розгляне низку важливих питань.

На порядку денному:

  1. Розгляд подання першого заступника Генерального прокурора ГОВДИ Романа Михайловича про надання згоди на утримання судді під арештом.
  2. Розгляд клопотання першого заступника Генерального прокурора ГОВДИ Романа Михайловича про тимчасове відсторонення судді Донецького окружного адміністративного суду ЧЕРЕПОВСЬКОГО Євгена Володимировича від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності.
  3. Розгляд матеріалів про звільнення суддів з посад за загальними обставинами:

у зв’язку з поданням заяви про відставку:

1) РІШКО Ганни Іванівни - судді Виноградівського районного суду Закарпатської області.

  1. Розгляд клопотання судді Окружного адміністративного суду міста Києва ВЛАСЕНКОВОЇ Олени Олександрівни про поновлення строку на оскарження рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 9 червня 2021 року № 1271/3дп/15-21 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.
  2. Розгляд скарги судді Центрального районного суду міста Миколаєва ЧУЛУПА Олександра Степановича на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 25 листопада 2020 року № 3242/3дп/15-20 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.
  3. Розгляд скарги судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області ПРИЙОМОВОЇ Ольги Юріївни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 12 травня 2021 року № 998/3дп/15-21 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.
  4. Розгляд скарги судді Оболонського районного суду міста Києва ЖЕЖЕРИ Олени Володимирівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 24 травня 2021 року № 1110/2дп/15-21 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.
  5. Розгляд клопотання судді Кузнецовського міського суду Рівненської області ГОРЕГЛЯД Оксани Іванівни про поновлення строку на оскарження рішення Другої дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 22 лютого 2021 року № 408/2дп/15-21 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.
  6. Розгляд скарги судді Дарницького районного суду міста Києва СКУБИ Андрія Васильовича на рішення Другої дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 12 квітня 2021 року № 803/2дп/15-21 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.
  7. Розгляд повідомлення судді Оболонського районного суду міста Києва БЕЛОКОННОЇ Інни Вікторівни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.
  8. Різне.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП звільнила у відставку суддю Дніпровського райсуду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Також Вища рада правосуддя звільнила у відставку п’ятьох суддів

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді