Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

11:24, 5 октября 2021
Процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення про судові засідання, можна отримати електронною поштою, попередньо подавши заявку про такий спосіб отримання кореспонденції.
Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції
Джерело фото: ml.zp.court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове припинення з 1 жовтня 2021 року відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із відсутністю видатків на забезпечення здійснення правосуддя. Про це повідомляє пресслужба суду. 

«Процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення про судові засідання, можна отримати електронною поштою, попередньо подавши заявку про такий спосіб отримання кореспонденції (зразок заявки) із зазначенням адреси своєї електронної пошти через відділ канцелярії Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: м. Мелітополь вул. Шмідта 11 або направити відповідну заяву на поштову чи електронну адресу суду – [email protected].

Також отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. (зразок заявки)

Окрім цього, отримати процесуальні документи суду можна через підсистему «Електронний Суд». За допомогою сервісу Електронного суду учасники судового процесу можуть подавати до суду процесуальні документи (позовні заяви, клопотання тощо) в електронному форматі.  

У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо в обов’язковому порядку вказувати адресу електронної пошти та номери засобів телефонного або мобільного зв’язку.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області у функціоналі «Стан розгляду справ» на головній сторінці сайту за посиланням, а список призначених до розгляду справ – у функціоналі «розклад засідань» за посиланням. Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Додатково повідомляємо номер телефону, за яким можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області:

- канцелярія з цивільних справ (0619) 43-55-85.

- канцелярія з кримінальних справ (0619) 43-55-85.

- канцелярія зі справ про адміністративні правопорушення (0619) 43-75-80.

Надсилання кореспонденції буде невідкладно відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Луганський апеляційний суд припиняє надсилання поштової кореспонденції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде