Дитина у момент нападу спала: горе-батько вбив власного сина

03:00, 17 октября 2018
Чоловік увірвався до кімнати, де спав син, та завдав йому 5 ударів ножем.
Дитина у момент нападу спала: горе-батько вбив власного сина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Мелітополі Запорізької області чоловік зарізав 9-річного сина. Убивство сталося у ніч проти 16 жовтня. Хлопчик у момент нападу спав, пише 0619 із посиланням на власні джерела.

Чоловік раніше працював дільничним, зловживав наркотиками та мав проблеми з психікою. З дружиною розлучений.

Тієї ночі хлопчик гостював у баби — матері вбивці. Чоловік увірвався до кімнати, де спав син, та завдав йому 5 ударів ножем. Один удар прийшовся безпосередньо в серце. На крики прибігла бабуся. Жінка намагалася відтягнути сина, при цьому сама отримала ножові поранення рук.

Після цього чоловік намагався накласти на себе руки. Зараз він знаходиться в реанімації місцевої лікарні, у комі. Хлопчик від отриманих травм помер у лікарні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Івано-Франківській області затримали жінку, яка зарізала свою новонароджену дитину. Жінка сама подзвонила в поліцію і розповіла про свій вчинок, поліція затримала жінку за підозрою в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини.

Крім того, в Харкові, де напередодні виявили обезголовлений труп чоловіка, розкрили подробиці розслідування щодо страшної знахідки. Як виявилося, на тілі загиблого було знайдено безліч серйозних тілесних ушкоджень.

Загиблому дійсно відрізали голову, а на тілі чоловіка були відсутні ділянки м'яких тканин на грудній клітці, черевній порожнині, спині, стегні й гомілці.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду