Ще двох бойовиків ліквідували на Донбасі

05:00, 17 октября 2018
Один з бойовиків самоліквідувався в лікарні за допомогою мотузки та шматочка мила.
Ще двох бойовиків ліквідували на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донбасі 16 жовтня ліквідували бойовика з Росії Віктора Берзіна, прізвисько "Берсерк".

Із 2014-го він був найманцем у "Першому слов'янському батальйоні". Про його ліквідацію повідомив український блогер Necro Mancer у Twitter.

"Бойовик був родом із міста Тольятті. 2013-го знаходився в федеральному розшуку за підозрою у здійсненні незаконного обороту наркотиків у великому розмірі," — зазначають у "Миротворці".

Також на окупованих територіях Донбасу самоліквідувався бойовик Роман Коровін із Горлівки, прізвисько "Рембо". Про його смерть повідомив український офіцер Анатолій Штефан "Штірліц".

"У НЗФ з 2014-го, організував мережу інформаторів у тилу, які передавали інформацію про українські підрозділи. Під впливом "бояришника" кинув гранату в будинок товариша по чарці. Отримав строк у Дирляндіі за замах. Днями самоліквідувався в лікарні за допомогою мотузки та шматочка мила. Не життя, а блокбастер із відомим результатом," — написав "Штірліц".

Крім того, зазначається, що бойовик займався бодибілдингом, брав участь у змаганнях з важкої атлетики.

Також ми повідомляли про те, що за минулу добу, 15 жовтня, на Донбасі бойовики 23 рази обстрілювали позиції Об'єднаних сил. Троє українських військовослужбовців отримали поранення.

"Ворог 4 рази застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищили і чотирьох поранили", — повідомив прес-центр ООС.

Також на передовій загинула 19-річна військовослужбовець. У селі Караван-Солодкий Луганської області поховали 19-річну Лесю Бакланову, яка служила стрільцем 92 бригади ЗСУ.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду