Хотів похизуватися: киянин влаштував стрілянину на балконі

23:30, 30 октября 2018
Постріли почули сусіди та звернулись до правоохоронців.
Хотів похизуватися: киянин влаштував стрілянину на балконі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві в одному з будинків на вулиці Жукова чоловік влаштував стрілянину на балконі, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Постріли почули сусіди та звернулись до правоохоронців.

Начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський розповів, що під час огляду приміщення правоохоронці виявили 200 грамів канабісу, три пістолети з набоями та запал до гранати.

"Ми встановили, що киянин, 1978 року народження, імовірно, використав зброю, щоби похизуватися перед співмешканкою. Наркотики він зберігав для власного використання", — сказав він.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Після проведення експертиз буде вирішуватися питання про повідомлення киянину підозри у вчинених правопорушеннях. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що чоловік в Дніпрі відкрив стрілянину по сусідах. Дніпрянин вирішив заступитися за дівчину оригінальним способом. Він взяв пістолет і почав без розбору стріляти у вікна сусідів, які проживають на 1 поверсі. На щастя, з людей ніхто не постраждав. Чоловік не потрапив в мешканців квартири, але прострілив їм вікна і зіпсував стелю.

Крім того, у Дніпрі пенсіонер з рушниці тричі стріляв у молодого хлопця на очах у маленьких дітей. За версією чоловіка, хлопець погрожував йому і його родині.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду