Депутат знущався над 4-річним сином: у справі з'явилися подробиці

01:00, 8 ноября 2018
Суддя Новоукраїнського районного суду позбавив депутата батьківських прав.
Депутат знущався над 4-річним сином: у справі з'явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

6 листопада cуддя Новоукраїнського районного суду позбавив батьківських прав депутата Олександра Мольченка та його дружину на 4-річного Владика, повідомила прес-секретар — помічник голови Новоукраїнського районного суду Яна Зарюгіна, передає «Рідний край».

«Суд не розглядав справу про вилучення чотирьох дітей, які виховувалися у родині Мольченків. Нині діти вилучені через рішення служби у справах дітей Новоукраїнської РДА. Сьогодні, 7 листопада, завершилися повноваження слідчого судді, отож, справу розглядатиме інший суддя», — зазначила Яна Зарюгіна.

І додала, що нині у суді немає справи про позбавлення батьківських прав на інших дітей.

Нагадаємо,що iз сiм’ї депутaтa рaйрaди зaбрaли виснaженого голодом хлопчикa. Він вaжив усього 7 кiлогрaмiв — це вaгa кiлькaмiсячного немовляти. Його вигляд шокувaв нaвiть досвiдчених педiaтрiв. Мaлюк просив лише хлiбa i води, бо вочевидь iншої їжi нiколи не бaчив.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Голосіївському районі Києва відбулося чергове судове засідання у справі 22-річної місцевої жительки, яку звинувачують в умисному вбивстві немовляти. У грудні 2016 року уродженка Миколаївської області на 11 днів залишила без їжі і води в зачиненій квартирі однорічного сина і 2-річну дочку. Хлопчик помер, а дівчинку виявили в непритомному стані.

Крім того, батьки загубили 2-річного сина в лісі на Буковині. На пошуки дворічного хлопчика за сигналом «Тривога» було піднято весь особовий склад Глибоцького відділення поліції.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде