Газова атака сталася у школі на Тернопільщині: є подробиці

23:05, 23 ноября 2018
Після випадку школярів було евакуйовано.
Газова атака сталася у школі на Тернопільщині: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Шумську Тернопільської області учень десятого класу під час перерви  бризнув із перцевого аерозольного баллончика, передає «ZZ».

Оперативно виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що розпилення перцевого газу сталося в кабінеті фізики. Причетний до хуліганства – житель села Боложівка. Однокласники і педагоги позитивно відгукуються про хлопця.

Зі слів старшокласника,  аерозольний балончик «Перець-4», – це подарунок, який він зробив собі на день народження. Товар придбав в мережі. Каже, не знав що розпилення матиме такі  наслідки.

А наслідки не забарилися – двох учнів даного навчального закладу, 2006 та 2007 років народження, госпіталізовано в лікарню з алергічною  реакцією на розпилену речовину.

Після випадку школярів було евакуйовано, проводилося провітрювання приміщень.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві підлітки з газовим балончиком напали на перехожих. Подiя стaлaсь у провулку Квiтневому Подiльського рaйону столицi. Нaйстaрший пiдлiток пiдходив до жiнок тa зaстосовувaв гaзовий бaлончик, a його друзi знiмaли це нa вiдео.

Крім того, Харкові на вулиці Семінарській двоє невідомих із пістолетом напали на 30-річного Михайла Волощука та прострелили обидві ноги. Четвертий місяць чоловік намагається покарати винуватця ДТП, в якому важкі ушкодження отримав його старший брат Максим. Аварія сталась на проспекті Ювілейному у липні близько першої ночі. Максим переходив дорогу на пішохідному переході, коли на великій швидкості його збив білий SEAT.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва