Невідомий з мисливської зброї обстріляв автомобілі на трасі: є подробиці

08:45, 29 ноября 2018
Обстріл був здійснений в день відкриття мисливського сезону. Від дій зловмисника постраждало три автомобілі.
Невідомий з мисливської зброї обстріляв автомобілі на трасі: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Між селами Боянець і Туринка, що розташовані у Жовківському районі Львівської області на трасі Львів — Ковель невідомий обстріляв три автомобілі з мисливської рушниці.

Як розповіла у коментарі для 032.ua працівниця відділу комунікації поліції Львівщини Іванна Кутнів, правоохоронці мають інформацію лише про один обстріл.

«Нам відомо лише про один такий випадок. Так, до Жовківського відділу поліції звернувся водій автомобіля ВАЗ-2108, який повідомив, що 24 листопада його легковик невідомі обстріляли з мисливської рушниці», — сказала Іванна Кутнів.

У поліції зазначають, що заяв від інших постраждалих водіїв не отримували та припускають, що обстріл ВАЗу був здійснений у день відкриття мисливського сезону.

Натомість, на сторінці спільноти Varta-1 у Facebook 26 листопада оприлюднили допис з фото вантажівки зі слідами від пострілів, які, за словами водія, теж були здійснені на ділянці дороги між селами Боянець і Туринка.

У коментарях очевидці розповідають про ще один такий випадок, коли під подібні постріли на цій же ділянці потрапив автобус.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про стрілянину на Житомирщині. 21 листопада нетверезий чоловік забарикадувався у будинку співмешканки та відкрив стрілянину по поліцейським, які прибули за викликом власниці оселі. Під час сутички постраждав один правоохоронець.

Також ми повідомляли, що заступник начальника внутрішньої безпеки «Адміністрації морських портів України» Андрій Корольов у дворі свого будинку влаштував полювання на свого сусіда. Чоловік намагався виїхати на своїй машині, але йому це не вдалося — чиновник перезарядив обойму і відновив стрілянину.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду