Трагедія на Черкащині: за загадкових обставин повісилась 8-класниця

23:25, 6 декабря 2018
Трагедія сталась минулої неділі, 2 грудня.
Трагедія на Черкащині: за загадкових обставин повісилась 8-класниця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У населеному пункті Дашуківка Лисянського району на Черкащині 14-річна наклала на себе руки. Дівчину вдома знайшли її батьки, передає gazeta.ua.

«Сім'я абсолютно нормальна і благополучна. Батьки постійно працюють. Спиртним не зловживали ніколи. Мати – хороша жінка. Працює з пристарілими пенсіонерами. Насилля в родині ніколи не було, наскільки я знаю. Інакше б у школі це помітили. З дому не тікала. Дівчинка до школи ходила, як і всі діти. Ніколи без поважної причини уроків не пропускала. Завжди добре вчилася. Була старостою класу. Перед вихідними, коли трапилося горе, теж була у школі. Зараз діти дуже розвинені. Вміють користуватися інтернетом. Там всякого можуть надивитися. Якби щось було незвичайне, то всі б усе знали», - розповідає одна з працівниць місцевої сільської ради. Називатися не хоче.

За чутками, перед самогубством дівчинка нібито посварилася з матір'ю. Сільський голова коментувати інцидент відмовився.

У Лисянському райвідділі поліції подробиць справи теж не коментують. Посилаються на таємницю слідства. Відкрите кримінальне провадження за статтею «вбивство».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Також ми писали про криваве вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва