Відомий народний артист України загинув під час пожежі

05:00, 20 декабря 2018
Медикам передали потерпілого із ознаками отруєння продуктами горіння.
Відомий народний артист України загинув під час пожежі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

96-річний народний артист України загинув під час пожежі у своїй квартирі в Тернополі. Подія сталась на вулиці Котляревського, повідомляє прес-служба ДСНС.

Повідомлення про пожежу у квартирі житлового будинку надійшло до рятувальників 18 грудня об 11:07.

Після ліквідації пожежі на місці було виявлено тіло громадянина. Працівникам "швидкої" передали потерпілого із ознаками отруєння продуктами горіння.

За даними місцевих ЗМІ, у пожежі загинув народний артист України Петро Ластівка.

Він народився 5 червня 1922 року у с. Савинці на Києвщині. Ластівка був актором, літератором, заслуженим та народним артистом УРСР. Був одружений на актрисі Божко-Ластівці Марії, мав сина — актора і режисера Петра Ластівку. Також Ластівка був учасником Другої світової війни. Закінчив школу кіноактора при Київській кіностудії художніх фільмів, що нині зветься кіностудією ім. Довженка. Працював у Закарпатському та Чернігівському музично-драматичному театрах. З 1960 по 1988 роки грав у Тернопільському музично-драматичному театрі (нині зветься академічним). На рахунку Ластівки понад сотні ролей.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що літній чоловік загинув під час пожежі в гаражі автокооператива «Дачний» в Умані. Про пожежу в будівлі вогнеборців сповістили мешканці міста. На ліквідацію вогню одразу прибуло дві команди рятувальників. Через півтори години полум'я повністю загасили. Під час пожежі ДСНСівці знайшли тіло місцевого жителя, який останнім часом мешкав у переобладнаному для життя гаражі.

Також ми повідомляли, що у Житомирській області сталася пожежа у приватному дерев’яному житловому будинку. Під час проведення розбору згарища конструкцій будинку бійці ДСНС виявила тіла двох осіб без ознак життя.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва