Приніс до школи пістолет: на Волині судили батьків учня

08:15, 20 декабря 2018
Батьків притягнули до відповідальності за ст. 184 КУпАП і призначили їм штраф.
Приніс до школи пістолет: на Волині судили батьків учня
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Суд призначив покарання у вигляді штрафу для батьків хлопчика, який прийшов до школи з пістолетом у Рожищі Волинської області.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду, про що повідомляє «Перший».

Інцидент трапився у п’ятницю, 7 грудня. У поліції запевнили: пістолет пневматичний, він перебуває у вільному продажі, його може придбати будь-хто з повнолітніх.

Батьків хлопчика притягли до відповідальності за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей). Їм призначили покарання у вигляді штрафу на суму 850 гривень. Також батьків зобов’язали сплатити судовий збір 352 гривні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві затримали підполковника, який, погрожуючи пістолетом Макарова, поцупив таксі у центрі столиціЗа попередніми даними, таксист підвіз невідомого чоловіка. Раптом пасажир почав погрожувати пістолетом водієві, після чого сів за кермо Toyota і поїхав в невідомому напрямку.

Також ми повідомляли про стрілянину у нічному клубі в Дніпрі. Прибулі правоохоронці затримали того, хто стріляв і вилучили у нього пістолет. Ніхто з відвідувачів і співробітників клубу не постраждав.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва