Громадська рада міжнародних експертів запустила офіційний веб-сайт

18:37, 26 декабря 2018
На сайті уже доступні декілька розділів.
Громадська рада міжнародних експертів запустила офіційний веб-сайт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З метою забезпечення ефективної комунікації з Громадською радою міжнародних експертів (ГРМЕ) та висвітлення результатів її діяльності розпочав свою роботу офіційний веб-сайт ГРМЕ, передає прес-служба ВККС.

«Для цілей комунікації з членами ГРМЕ просимо надсилати звернення на офіційну електронну адресу ГРМЕ: [email protected]», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 9 Закону України «Про Вищий антикорупційний суд» Громадська рада міжнародних експертів утворюється строком на шість років Вищою кваліфікаційною комісією суддів України для сприяння їй у підготовці рішень з питань призначення на посади суддів Вищого антикорупційного суду та є її допоміжним органом.

6 листопада 2018 року рішенням Комісії сформовано поточний склад ГРМЕ із шести членів.

Більш детальну інформацію про ГРМЕ можна знайти у розділі «Громадська рада міжнародних експертів» офіційного веб-сайта Комісії або на зазначеному вище офіційному веб-сайті ГРМЕ.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України передала Громадській раді міжнародних експертів копії досьє 153 кандидатів на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати цього ж суду.

 Крім того, Вища кваліфікаційна комісія суддів України розпочала співпрацю з Громадською радою міжнародних експертів (ГРМЕ) у межах проведення конкурсу на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді