Дивом вижила: дівчина залишилася живою після падіння з п'ятого поверху

07:10, 3 января 2019
18-річна дівчина була в нетверезому стані. В результаті падіння з висоти вона відбулась переломом ключиці.
Дивом вижила: дівчина залишилася живою після падіння з п'ятого поверху
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Черкасах в новорічну ніч 18-річна дівчина випала з вікна 5 поверху. Вона зачепилася за дерево і зламала ключицю. Була п'яна.

«Події у новорічну ніч, на вулиці Сумгаїтській у Черкасах схоже розгорталися зі швидкістю Східного експресу. Інакше, важко уявити, як можна було так швидко набрати такий настрій та завзяття до свята, щоб вже на 20 хвилині Нового року, випасти з вікна?» - написав речник ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко у Facebook.

Дівчину з травмами доставили до лікарні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про інцидент на Кіровоградщині. В Олександрії сусіди навмисне викинули чоловіка з вікна дев'ятиповерхівки. Чоловік розбився на смерть. Поліція офіційно підтвердила факт порушення кримінального провадження щодо умисного вбивства.

Також ми повідомляли, що у Донецькій області, в окупованій Макіївці 15 грудня сталася трагедія – після стрибка стрибка з багатоповерхового будинку з парашутом загинув 15-річний підліток. 

Ще раніше стало відомо, що у столиці стався страшний інцидент – з вікна палати на 7 поверсі пологового будинку випала 32-річна жінка.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва