Масова бійка сталася у ресторані Львова: є загиблий

07:45, 11 января 2019
Правоохоронці встановлюють обставини масової бійки у Львові.
Масова бійка сталася у ресторані Львова: є загиблий
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

30 грудня о 00.49 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Щирецькій у Львові відбувається масова бійка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, бійка сталась під час побутового конфлікту, що виник раптово між компаніями, котрі відпочивали в одному з ресторанів. Двох учасників бійки, львів’ян віком 41 та 43 роки, було госпіталізовано - старшого з вогнепальним пораненням, у молодшого лікарі діагностували, зокрема "перелом передньої стінки лобної пазухи, перелом носа".

З місця події було вилучено та скеровано на експертизу предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, зареєстрований на ім’я одного з учасників бійки, а також відеоматеріали.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до семи років позбавлення волі. В подальшому, впродовж доби, до поліції надійшли повідомлення від медиків про шістьох інших осіб, котрі звернулись за медичною допомогою з різними тілесними ушкодженнями, отриманими під час цієї ж бійки.

Окрім того, 2 січня 2019 року до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що 43-річнй львів’янин, котрий був госпіталізований з вогнепальним пораненням, помер у лікарні. Згідно х лікарським свідоцтвом Львівського обласного бюро судово-медичних експертиз №6/19 від 03.01.2019 року, причиною смерті стала хронічна ішемічна хвороба серця та тромбоз правого шлуночку. На даний час проводиться судово-медична експертиза, яка має встановити чи смерть потерпілого настала внаслідок отриманого вогнепального поранення, хвороби, чи з інших причин.

У зв’язку із резонансністю та складністю справи, за рішенням обласної прокуратури розслідування кримінального провадження доручено працівникам спеціалізованого відділу слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області. Призначено експертизи.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Запоріжжі біля одного з супермаркетів «Сільпо» сталася бійка з різаниною, учасниками якої були двоє військових і випадковий перехожий.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді