Обстріляли автомобіль: невідомі напали на адвоката в Дніпрі

14:30, 25 января 2019
Жертвою нападу стала голова Ради адвокатів Дніпропетровської області Тетяна Лещенко.
Обстріляли автомобіль: невідомі напали на адвоката в Дніпрі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 25 січня, було здійснено напад на автомобіль голови Ради адвокатів Дніпропетровської області адвоката Тетяни Лещенко. Про це повідомляє прес-служба Національної Асоціації Адвокатів України.

Близько першої години ночі невідомі здійснили постріли з травматичної зброї по вікнах автомобіля, в якому Лещенко під’їжджала до свого будинку. В результаті пошкоджено автомобіль, люди, які перебували в машині, не постраждали.

Тетяна Лещенко звернулася із заявою до управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

В НААУ відзначають, що напад на голову ради адвокатів регіону здійснено напередодні конференції адвокатів Дніпропетровської області, яка відбувається 25 січня і має обрати делегатів на з’їзд адвокатів України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Дніпрі невідомі напали на адвоката з ножем. Двоє зловмисників напали на чоловіка, коли той підходив до свого будинку. Постраждалого госпіталізували.

Також ми повідомляли, що ДБР розслідує напад поліцейських на адвоката в КиєвіКримінальне правопорушення попередньо кваліфікували за ч. 2 ст. 365 КК України.

Нагадаємо, що 14 грудня 2018 року під час проведення слідчих процесуальних дій працівники Національної поліції здійснили напад на адвоката Олену Дроздову та завдали їй тілесних ушкоджень.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва