Конкурс на посади до ДБР: роз’яснили процедуру зарахування результатів тестування

18:50, 7 февраля 2019
Конкурсантам повідомили кілька важливих деталей.
Конкурс на посади до ДБР: роз’яснили процедуру зарахування результатів тестування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конкурсна комісія №1 ДБР роз'яснила процедуру зарахування результатів тестування на знання законодавства України, які були отримані конкурсантами під час проведення попередніх конкурсів на посади до Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє прес-служба Комісії у Facebook.

«У строк до 17:00 11 лютого 2019 року необхідно:

1) кандидатам, які вже брали участь у конкурсі на посади до центрального апарату Державного бюро розслідувань, подати до Конкурсної комісії №1 особисто або на електронну скриньку [email protected] власноруч підписану заяву (або, відповідно, сканкопію особисто підписаної заяви), вказавши, коли вони проходили тестування (бажано);

2) кандидатам, які брали участь у конкурсі, що проводився іншою конкурсною комісією Державного бюро розслідувань, надати Конкурсній комісії №1 особисто або на електронну скриньку [email protected] власноруч підписану заяву (або, відповідно, сканкопію особисто підписаної заяви) та підтверджуючі документи від відповідної комісії щодо кількості набраних ними балів під час складання тестів на знання законодавства», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що особам, які до 17:00 11 лютого 2019 року подадуть відповідні заяви, бали будуть зараховані автоматично, і з'являтись на перший етап — тестування на знання законодавства — не потрібно.

Особам, які з тих чи інших причин не встигнуть отримати підтверджуючі документи з інших конкурсних комісій до вказаної дати, необхідно з'явитись на іспит з довідками — бали їм теж будуть зараховані. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що директор ДБР Роман Труба розповів про перші результати, взаємодію з ГПУ та проблеми зі створенням Дисциплінарної комісії.

Крім того, Конкурсна комісія №1 Державного бюро розслідувань оприлюднила протокол №56 засідання комісії з переліком конкурсантів, які допущені до участі у кваліфікаційному іспиті (тестування на знання законодавства).

Також нам стало відомо, що Конкурсна комісія №2 продовжує прийом документів на 13 посад в територіальні управління ДБР.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси