Морив дитину голодом: у справі горе-депутата з'явилися подробиці

23:45, 7 февраля 2019
Депутату було оголошено нову пiдозру та змiну ранiше повiдомленої.
Морив дитину голодом: у справі горе-депутата з'явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

 

Новоукраїнський районний суд за клопотанням прокуратури продовжив строк запобiжного заходу у вигляді тримання пiд вартою, депутату Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку до 5 березня 2019 року. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Нагадаємо, що на пiдставi сукупностi зiбраних пiд час досудового слiдства доказiв депутату, який морив голодом власну дитину, було оголошено нову пiдозру та змiну ранiше повiдомленої. Горе-батьку повiдомлено пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 2.4,12 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне убивство малолітньої дитини, вчинений з особливою жорстокiстю за попередньою змовою групою осiб). Санкцiя статтi передбачає покарання вiд 10 до 15 рокiв позбавлення волi або довiчне ув’язнення. Нову пiдозру за вказаною вище статтею оголошено i дружинi депутата.

Наразi слiдство у справi триває.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за даними слідства Мольченко вважав, що дружина народила від іншого, тому став морити хлопчика голодом. Спочатку його звинувачували у злісному невиконанні батьківських обов'язків.

Також правоохоронні органи встановили, що дитину не годували спеціально. Тепер замість злісного невиконання батьківських обов'язків подружжю інкримінують спробу навмисного вбивства 4-річного сина.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України