Трагедія на Черкащині: психічно хворий чоловік зарубав сокирою бабусю

08:30, 14 февраля 2019
Вирішується питання про примусове лікування жорстокого вбивці.
Трагедія на Черкащині: психічно хворий чоловік зарубав сокирою бабусю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Інцидент трапився в Золотоніському районі Черкаської області в листопаді 2018 року. Нині суд розглядає питання про застосування до чоловіка «примусових заходів медичного характеру».

Про це повідомляють в прес-службі обласної прокуратури.

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік у листопаді 2018 року, перебуваючи за місцем свого проживання, на ґрунті раптовий неприязних відносин, завдав своїй бабусі, з якою проживав в одному будинку, удару сокирою в голову, внаслідок чого остання впала на підлогу, після чого, завдав ще близько 2 ударів вищевказаною сокирою в голову, внаслідок чого потерпіла померла на місці.

Разом з тим, під час досудового розслідування встановлено, що чоловік під час вчинення злочину у зв’язку із розладами психіки не усвідомлював своїх дій,не міг керувати собою та потребує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді доправлення до психіатричного закладу з суворим типом нагляду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про трагедію в Хмельницькій області. Старший брат зарубав молодшого сокирою. У потерпілого діагностували перелом кісток черепа.

Також ми повідомляли про жорстоке вбивство на Сумщині. Раніше судимий чоловік зарубав сокирою одразу двох приятелів. Ще один потерпілий знаходиться у важкому стані. Нелюду загрожує довічне ув’язнення.

Окрім того, стало відомо, що в Мелітополі чоловік зарубав сокирою власного пасинка, після чого покінчив життя самогубством через повішання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України