Справа екс-керівника відділу прокуратури: у САП повідомили нові деталі

13:50, 15 февраля 2019
Суд переніс засідання на 13 березня.
Справа екс-керівника відділу прокуратури: у САП повідомили нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 14 лютого у Києво-Святошинському районному суді Київської області призначено судовий розгляд кримінального провадження про обвинувачення колишнього начальника відділу прокуратури Київської області. Про це повідомляє прес-служба САП.

«Однак вказане засідання не відбулося у зв’язку із зайнятістю суддів у іншому судовому процесі. Наступне засідання призначено на 11:30 13 березня 2019 року», — йдеться у повідомленні. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі ТУ ДБР у Хмельницькому за оперативного супроводження управління СБУ у Хмельницькій області затримали начальника слідчого відділу одного з відділень Нацполіції у Рівненській області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 800 доларів США.

Також слідчі Державного бюро розслідувань затримали адвоката директора державного підприємства за надання неправомірної вигоди. Чоловік запропонував співробітникам управління захисту економіки неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США за вчинення дій в інтересах свого клієнта.

Крім того, оперативники управління захисту економіки в Полтавській області та слідчі прокуратури Київської області зібрали матеріали щодо протиправної діяльності групи осіб, які налагодили систему отримання «відкатів» від суб’єктів господарювання. 

 

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва