Справа колишнього та діючого суддів: розпочався судовий розгляд провадження

16:27, 15 февраля 2019
Судді підозрюються в отриманні неправомірної вигоди.
Справа колишнього та діючого суддів: розпочався судовий розгляд провадження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

13 та 14 лютого 2019 року за участі прокурорів САП у Солом’янському районному суді міста Києва відбулось підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням діючого та колишнього суддів Голосіївського райсуду Києва в отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба САП.

«За результатами підготовчого засідання суд вирішив призначити справу до судового розгляду на 22 березня 2019 року», — йдеться у повідомленні.

У САП нагадали, що обвинувальний акт стосовно діючого та колишнього суддів Голосіївського районного суду м. Києва було скеровано до Солом’янського районного суду столиці для розгляду по суті 10 жовтня 2018 року.

За клопотанням Спеціалізованої антикорупційної прокуратури 13 листопада 2018 року Вища рада правосуддя суддю Голосіївського районного суду м. Києва відсторонила від здійснення правосуддя до набрання чинності вироком суду або закриття кримінального провадження. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього судді Господарського суду Івано-Франківської області, викритого на хабарництві.

Крім того, у Слов’янському міськрайонному суді Донецької області планувався судовий розгляд кримінального провадження з обвинувачення колишньої судді Сєвєродонецького міського суду та колишнього заступника прокурора Сєвєродонецька Луганської області. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області