Коп у Києві застрелив собаку: всі подробиці

07:25, 17 февраля 2019
Поліцейському довелося накласти 14 швів.
Коп у Києві застрелив собаку: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві п’яний покупець влаштував дебош в супермаркеті, а по прибуттю на місце поліцейських нацькував на них свого бійцівського пса. Копам довелося застосувати табельну зброю і застрелити собаку. Про це повідомив співробітник поліції Євген Зборовський ,передає «censor.net.ua».

За інформацією правоохоронців, прийшовши в супермаркет, чоловік поліз у бійку з охоронцями – ті зробили йому зауваження за пса без намордника. Не зумівши впоратися з охоронцями, він віддав собаці команду «фас». Пес, атакувавши охоронця, розірвав йому вухо і руку.

За даними поліції, потерпілому довелося накласти 14 швів.

По прибуттю поліцейських власник стаффордширського тер’єра намагався кинути собаку і втекти з місця події, однак йому це зробити не дали. Патрульні вмовляли його одягнути нашийник на собаку і прив’язати її, і навіть самі спробували це зробити. У якийсь момент пес вирішив, що його господареві загрожує небезпека, він накинувся на патрульного і повалив його на підлогу, після чого той і застосував табельну зброю.

Патрульні завантажили поранену тварина в автомобіль і поїхали в найближчу ветклініку, проте через 15 хвилин пес помер на операційному столі.

Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків інциденту і вилучила відео з камер в супермаркеті. Власник стаффордширського тер’єра тим часом був затриманий.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві бійцівський пес напав на жінок у під'їзді.

Крім того, у Ківерцях Волинської області злі безпритульні собаки нападають на дітей. 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду