ДТП в Камбоджі за участю українки: жінка перебуває у реанімації і потребує допомоги

08:45, 17 февраля 2019
22-річну дівчину не можна транспортувати до України через травми.
ДТП в Камбоджі за участю українки: жінка перебуває у реанімації і потребує допомоги
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Громадянка України Анна Семенова, яка 12 лютого потрапила у жахливу аварію у Камбоджі, зараз перебуває у реанімації у одній з місцевих лікарень. Медики повідомили, що у  такому стані 22-річну дівчину не можна транспортувати до України, передає «Громадське».

Як повідомляє її мати у Facebook, стан Анни важкий та критичний, але стабільний. Водночас жінка розповідає, що кожен з наступних днів перебування під наглядом лікарів та медичної допомоги коштуватиме близько 600 доларів.

Також повідомили, що фінансова ситуація ускладнилася тим, що на момент аварії страховка дівчини була вже прострочена, тому сім’я просить про допомогу усіх небайдужих та вказує реквізити для перерахування коштів у своєму дописі у Facebook.

«З нею зараз знаходяться її подруги Вікторія та Ульяна, за що я їм дуже вдячна. Є велика ймовірність, що потрібна буде операція. Донька потребує дообстеження. Лікарі працюють. Поки доньку не можна транспортувати в Україну, і над цим питанням ми працюємо з нашими консульством у В’єтнамі. Нині з’ясовуються причини трагедії, але вже зараз можна говорити, що це сталось внаслідок нещасного випадку або дорожньо- транспортної аварії, спричиненої невстановленими особомами. У цьому питанні наше Консульство нам допомагає», — пише Зоя Семенова.

Вона зазначає, що оскільки стан Анни важкий, лікарі прогнозів не дають.

«За перші два дні ми витратили 2867,2$ Нас попередили, що наступні дні коштуватимуть біля 600 у.о. в день», — каже Зоя.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов в неділю, 25 листопада, здійснив смертельний наїзд на пішохода в селі Тетерівка.

Також заступник голови райдержадміністрації, будучи напідпитку, на «БМВ» протаранив машини «Шкода» і «Нісан», які потрапили у ДТП. У результаті цієї події постраждала патрульна поліцейська.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки