П’яний водій «зніс» зупинку громадського транспорту у Львові

02:55, 18 февраля 2019
Чоловік спробував утекти з місця аварії.
П’яний водій «зніс» зупинку громадського транспорту у Львові
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У неділю, 17 лютого, У Львові п'яний водій протаранив зупинку громадського транспорту у Львові. Як виявилось, це був таксист, який ніколи не отримував посвідчення водія, передає прес-служба місцевої поліції.

ДТП трапилася близько 01:00 на вул. Кавалерідзе. Водій легкового автомобіля Nissan Almera у стані алкогольного сп'яніння протаранив зупинку громадського транспорту. Проте 27-річний чоловік вийшов з автівки, спробував утекти, а коли його наздогнали, заперечував свою причетність до автопригоди.

 «На нього чітко вказали свідки події, які бачили як він в кіоску щось купував, йшов хитаючись, потім сів за кермо, з форсами рушив і вже через 50 метрів «влетів» у зупинку. Очевидець швидко підбіг на місце аварії і побачив згаданого чоловіка. Зі слів свідка, він крикнув, що йому ніхто нічого не зробить і почав втікати. Однак, громадяни почали наздоганяти його та викликали поліцію. Колеги його затримали», – процитувала прес-служба патрульну інспекторку Катерину Головчук.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов в неділю, 25 листопада, здійснив смертельний наїзд на пішохода в селі Тетерівка.

Також заступник голови райдержадміністрації, будучи напідпитку, на «БМВ» протаранив машини «Шкода» і «Нісан», які потрапили у ДТП. У результаті цієї події постраждала патрульна поліцейська.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду