У справі колишньої судді та екс-прокурора, які брали хабарі, є нові подробиці

18:30, 25 февраля 2019
Суд дослідив 59 аркушів першого тому матеріалів.
У справі колишньої судді та екс-прокурора, які брали хабарі, є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Слов’янському міськрайонному суді Донецької області за участю прокурорів САП відбувся судовий розгляд кримінального провадження про обвинувачення колишньої судді Сєвєродонецького міського суду та колишнього заступника прокурора міста Сєвєродонецька Луганської області. Про це повідомляє прес-служба САП.

«На засіданні суд продовжив дослідження доказів та дослідив 59 аркушів першого тому матеріалів.

Загалом матеріали кримінального провадження складають 8 томів. Наступне засідання заплановане на 5 березня 2019 року», — йдеться у повідомленні.

Як вже повідомлялось, вказаним особам інкриміновано одержання 6 тис. доларів США неправомірної вигоди за ухвалення вироку з іспитовим строком щодо двох осіб, обвинувачених в незаконному обігу наркотиків.

Крім того колишній заступник прокурора міста додатково обвинувачується у зловживанні з цією метою впливом на прокурора — публічного державного обвинувача у цьому провадженні та у незаконному зберіганні бойових припасів. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього судді Господарського суду Івано-Франківської області, викритого на хабарництві.

Крім того, Заводський районний суд міста Миколаєва за клопотанням прокурорів САП продовжив дію запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту з покладенням обов’язків, передбачених п.5 ст.194 КПК України, обвинуваченим в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 500 тис. гривень, судді Малиновського районного суду м. Одеси та його пособнику.

Додамо, співробітники СБУ спільно з генеральною інспекцією ГПУ викрили на систематичних хабарах заступника керівника однієї з міських прокуратур Київської області.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва