Напав на жінку на подвір'ї її власного будинку: суд покарав горе-грабіжника

15:30, 15 марта 2019
Грабіжник проведе у в'язниці 9 років.
Напав на жінку на подвір'ї її власного будинку: суд покарав горе-грабіжника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Іллічівським районним судом м. Маріуполя встановлено, що зловмисник переліз через паркан будинку, де сховався в літньому душі, очікуючи, що власниця будинку піде у справах.  Однак в цей час його викрила потерпіла. Тоді розбійник завдав потерпілій удари в обличчя кулаком, зірвав з її шиї золотий ланцюг з хрестиком та втік з місця скоєння злочину. Про це передає прес-служба суду.

«Колегія суддів, дослідивши обставини справи, засудила обвинуваченого до позбавлення волі строком на 9 (дев’ять) років з конфіскацією всього належного йому на праві приватної власності майна», — йдеться у повідомленні суду.

Вирок суду набере законної сили через 30 днів з дня його проголошення, якщо сторони не оскаржать його до Донецького апеляційного суду.

Зі змістом вироку можна ознайомитись за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про трагедію у Київській області: 32-річний чоловік під час конфлікту зі своїм колегою схопив сокиру і кілька разів ударив нею потерпілого по голові. Від отриманий травм той помер на місці.

Також ми повідомляли про інцидент у Кропивницькому. Чоловік вдарив сокирою в обличчя десятикласника, який «відпочивав» у сауні з його 14-річною донькою. Пораненого госпіталізували до лікарні.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки