Військового контрактника загадково вбили на Харківщині: є подробиці

22:50, 17 марта 2019
На тілі покійного множинні колото-різані рани. Попередньо встановлено, що смерть настала більше місяця тому.
Військового контрактника загадково вбили на Харківщині: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У місті Чугуєв Харківської області знайдено труп ознаками насильницької смерті військовослужбовця контрактної служби. Про це повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи.

Тіло солдата, 1992 року народження, виявили у лісосмузі, неподалік від військової частини в якій він служив.

«На тілі покійного множинні колото-різані рани. Попередньо встановлено, що смерть настала більше місяця тому», - повідомили у правоохоронних органах.

Розпочато розслідування (ст. 115 КК України — умисне вбивство). Встановлюються обставини скоєння злочину та коло причетних.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі біля річки в районі Південного моста було виявлено тіло мертвого чоловіка. Поліцейські стверджують, що слідів насильницької смерті на тілі чоловіка немає.

Крім того, ми писали, що Президент України Петро Порошенко закликає якомога швидше встановити винних у смерті співробітника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого, тіло якого було знайдено 14 березня на вулиці Багговутівській в Києві.

Також нам стало відомо, що під Києвом, у селі Калинівка Васильківського району, стався замах на вбивство: під час застілля між чоловіками розгорівся конфлікт, зловмисник кухонним ножем порізав товариша горло, а коли усвідомив, що накоїв, вирішив втекти з місця злочину.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва