У справі екс-начальника Пенітенціарної служби Сумщини, який брав хабарі, є подробиці

13:39, 26 марта 2019
Суд відклав розгляд справи.
У справі екс-начальника Пенітенціарної служби Сумщини, який брав хабарі, є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колегія суддів Сумського апеляційного суду задовольнила клопотання прокурора про відкладення розгляду справи. Своє прохання сторона обвинувачення аргументувала тим, що не встигла ознайомитися з усіма матеріалами справи, а тому потребує додаткового часу на дослідження, зокрема записів судових засідань. Про це передає прес-служба суду.

«Розглянувши клопотання, колегія суддів апеляційного суду, відповідно до вимог Кримінального процесуального закону, клопотання прокуратури задовольнила. Наступне судове засідання призначене на 15 квітня 2019 року на 09:00», — йдеться у повідомленні суду.

У суді нагадали, вироком Ковпаківського районного суду м. Суми колишнього очільника управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області було виправдано за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). З рішенням суду першої інстанції не погодилася сторона обвинувачення і подала апеляційну скаргу. Більше року апеляційний суд не міг розглянути справу через неявку в судове засідання прокурора.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким повідомлено про підозру судді Рахівського районного суду Закарпатської області, викритого на одержанні 10 тис. гривень неправомірної вигоди.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді