4 мільйони гривень витратять на концтовари комунальники у Києві

08:00, 29 марта 2019
Список ледь умістили на 11 сторінках стандартного офісного формату.
4 мільйони гривень витратять на концтовари комунальники у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На офісні витратні матеріали комунальники готові витратити 3,8 мільйона гривень. Відповідне оголошення розміщено на платформі держзакупівель Prozorro 27 березня. Заявки від постачальників підприємство приймає до 12 квітня, а аукціон проведе через 3 дня. Про це повідомляє «Столичний регіон».

Перерахувати все різноманіття товарів, які планують закупити комунальники, не виглядає можливим: список ледь умістили на 11 сторінках стандартного офісного формату. Там знайшлося місце не тільки для фліпчартів та маркерів до них, класичних кулькових ручок, але й для вельми дивних для сучасного офісу позицій. Наприклад, КП збирається придбати 23,2 тис. папок на зав’язках, майже 4 сотні діроколів та стільки ж упаковок канцелярських кнопок, 8,5 тис. простих олівців та 12 упаковок кольорових олівців Animal World на 12 відтінків кожна. А на додаток ще й 43 набори фломастерів.

Також їм знадобиться більш як 20 тис. конвертів різних форм та розмірів, стільки ж кулькових ручок, тисячі рулонів скотчу, 300 аркушів фотопаперу. А для невідомого шанувальника пір’яних ручок комунальники замовили 1 флакон чорнила Parker quink об’ємом 57 мл. Такі можна купити в роздрібному магазині приблизно за 250 грн.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 1 травня вступають у силу всі норми нового Закону «Про житлово-комунальні послуги».

Крім того, ми писали, що у Кабінеті міністрів України затвердили і зафіксували в проекті постанови можливість позбавляти субсидії на оплату житлово-комунальних послуг споживача, який допускає борги по платежах.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області