Вибили двері: горе-батьки зачинили у квартирі 3-річну дитину у Києві

05:00, 2 апреля 2019
Чому дитина сама залишилась удома, невідомо.
Вибили двері: горе-батьки зачинили у квартирі 3-річну дитину у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Люди викликали рятувальників на вул. Молодіжну. За зачиненими дверима було 3-річне дитя. Повідомлення надійшло до рятувальників ДСНС у Києві о 2:44. Про це повідомляє Gazeta.ua

У присутності працівників поліції рятувальники за допомогою інструментів демонтували вхідні двері. Чому дитина сама залишилась удома, невідомо.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про страшну трагедію на Полтавщині, де жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям. Місцева жителька вкоротила собі віку у зашморгу, а перед тим повісила свою дорослу 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. Вона залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що доньку забирає з собою, аби та не була ні для кого тягарем. 

Також ми повідомляли, що під Одесою затримали чоловіка, який вбив власну доньку.  

Крім того, стало відомо, що на Рівненщині жінка сховала мертве немовля у підсобці. Горе-матір наковталась піґулок для того, щоб викликати передчасні пологи.

До того ж, ми повідомляли, що у Києві ВІЛ-інфікована горе-мати кілька років приховувала смерть дворічної дитини. Хлопчик помер від зневоднення і був таємно похований на кладовищі.

Окрім того, в Сумській області тіло новонародженої дитини знайшли під мостом. У ході слідчих дій вдалося встановити особу матері немовляти.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва