Водій був «під кайфом»: Закарпаття сколихнула моторошна ДТП

07:10, 3 апреля 2019
Протягом минулої доби сталося декілька аварій.
Водій був «під кайфом»: Закарпаття сколихнула моторошна ДТП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Тячівському районах, повідомляє прес-служба поліції.

Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили біля Чопа автомобіль марки «Rеnault», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував житель села Сюрте в стані алкогольного сп’яніння. Свого часу він уже був позбавлений права керування. Тепер драгер виявив у водія 1,09 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сільце на Іршавщині сталася ДТП: автомобіль марки «Skoda Suрerb» іноземної реєстрації виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем марки «Skoda Оctаvіa». Обійшлося без жертв, машини зазнали незначних ушкоджень.

Працівники групи реагування патрульної поліції, прибувши на місце пригоди, з’ясували, що винуватець ДТП, 49-річний житель села Білки Іршавського району, перебуває в неадекватному стані. Чоловіка доставили на медосвідування в районну лікарню, де після відповідного тесту з’ясувалося, що той вживав наркотики, ймовірно метамфетамін.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення.

Ще одна ДТП сталася в селі Калини на Тячівщині. Там автомобіль, водій якого втік з місця пригоди, пошкодив опору електричного стовпа. Про пригоду в поліцію Дубового повідомили працівники електромережі.

Оглянувши місце аварії та опитавши свідків, працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення встановили винуватця аварії.

З’ясувалося, що в стовп в’їхав місцевий житель автомобілем марки «Volkswagen Jеttа». Цей чоловік уже позбавлений судом права керування, але знову сів п’яним за кермо і скоїв ДТП. Драгер виявив у водія 1,96 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за втечу з місця події, за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 2 квітня на трасі Одеса — Рені зіткнулися два мікроавтобуси та маршрутка з пасажирами. Один з водіїв загинув на місці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області