Стрілянина на Осокорках: одним з хуліганів виявися поліцейський

11:59, 8 апреля 2019
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Стрілянина на Осокорках: одним з хуліганів виявися поліцейський
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державним бюро розслідуванням розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 т. 296 КК України про це повідомила перший заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко на своїй сторінці у Facebook.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 06.04.2019 група невідомих осіб, знаходячись в зоні відпочинку Дарницького району міста Києва, з хуліганських мотивів, що супроводжувались особливою зухвалістю, із застосуванням предмету, схожого на вогнепальну зброю, наносили удари в область тулубу та голови іншій невстановленій особі.

Наразі встановлено, що одна з осіб, що здійснювали хуліганські дії є працівником Національної поліції України», — йдеться у повідомленні.

У разі доведення у судовому порядку вини причетних осіб до вчинення злочину, їм загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Також вона додала, що наразі тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Миколаєві в парку «Юність» сталася бійка за участю близько тридцяти осіб.

Крім того, ми повідомляли, що у центрі столиці невідомий напав на французьку представницю Бюро з демократичних інститутів і прав людини при ОБСЄ.

Додамо, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові, за оперативного супроводу Івано-Франківського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та управління СБУ в Івано-Франківській області затримали заступника начальника слідчого відділення Тисменицького відділу поліції під час отримання 5000 доларів США.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва