Резонансне вбивство депутата з Черкащини: у справі є нові подробиці

18:00, 12 апреля 2019
Підготовче судове засідання пройде 18 квітня.
Резонансне вбивство депутата з Черкащини: у справі є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

18 квітня о 10:00  в залі судових засідань №1 Соснівського районного суду міста Черкаси відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно Миколи Гончара за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство), частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Про це передає прес-служба суду.

«У відповідності до частини третьої статті 31 КПК України кримінальне провадження здійснюватиметься колегіально судом у складі трьох професійних суддів.

Про результати проведення підготовчого судового засідання у вказаній справі буде проінформовано додатково», — йдеться у повідомленні суду.

Слідство встановило, що 24 травня 2018 року, близько 18 години, у приміщенні однієї з громадських організацій, розташованому по вулиці Хрещатик у м. Черкаси, між депутатом Черкаської обласної ради Сергієм Гурою та 48-річним Миколою Гончарем, який виявився його знайомим, відбувся конфлікт, у ході якого останній здійснив декілька пострілів у потерпілого та у подальшому забарикадувався в цьому приміщенні. Депутат від вогнепальних поранень загинув.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутата Миргородської міськради від «Радикальної партії Ляшка» Хачатура Хачатряна визнали винним у вбивстві колеги від ВО «Свобода» Олега Супруненка. Миргородський міськрайсуд Полтавської області засудив його до 10 років в’язниці. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва