Підмішали клофелін: у Києві напали на журналіста

08:15, 15 апреля 2019
Шахраї за декілька хвилин обібрали журналіста.
Підмішали клофелін: у Києві напали на журналіста
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 13 квітня, у Святошинському районі Києва група клофелінщиків напоїла і обікрала відомого журналіста, який є шеф-редактором програми новин одного з телеканалів, передає «Главком».

Почалося все з того, що журналіст вирішив відпочити в компанії друзів. Усі випивали, а надалі вирішили переміститися в одну з квартир столиці.

На вечірці до них приєдналися ще два хлопця. Підозри у медійника вони не викликали, а тому шахраї вирішили цим скористатися. Вони підмішали в напій клофелін, після чого чоловік відключився.

Безпорадність жертви виявилася на руку шахраям. Вони викрали банківські карти, гроші та цінності. А також викрали автомобіль. За цим фактом вже порушено кримінальну справу з кваліфікацією інциденту як розбій (ч. 2 ст. 187 КК України) та викрадення (ч. 1 ст. 289 КК України).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що українців попередили про новий вид шахрайства. Аферисти представляються в.о. начальника головного управління ДФС в Кіровоградській області.

Раніше стало відомо про нову банківську аферу в Facebook: шахраї пропонують виграти від 8 тисяч гривень.

Також ми повідомляли, що шахрай виманив у киянки 140 тисяч гривень. Він представився черговим лікарем і сказав жінці, що її син знаходиться в лікарні і йому терміново потрібна операція. 

До того ми писали про зухвалу аферу в Києві: перекладач зняв півмільйона з рахунку іноземця. Провести операцію за винагороду погодилася працівниця банку.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді