Справа про вбивство Гандзюк: фігуранту знову не обрали запобіжний захід

08:15, 20 апреля 2019
Строк тримання підозрюваного під вартою збігає 30 квітня.
Справа про вбивство Гандзюк: фігуранту знову не обрали запобіжний захід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шевченківський райсуд Києва переніс засідання на 22 квітня через відсутність підозрюваного у залі суду. Адвокат Павловського повідомив, що його підзахисний у слідчому ізоляторі зазнав травми голови та не може рухатися. Де він перебуває зараз, у лікарні чи в СІЗО, адвокат не уточнив. Про це повідомляє «5-й канал».

Строк тримання під вартою Ігоря Павловського збігає 30 квітня. Сам же запобіжний захід намагаються змінити від початку місяця. «Це дуже дивує суд, тому що не надається постанова про затримання Пвловського, не надаються дані на запити суду. Також не надається відповідь від СБУ. Це таке вперше у нашій практиці»,  прокоментувала суддя Шевченківського райсуду Олена Малашевич.

Водночас захист Павловського наполягає на м'якшому запобіжному заході, оскільки 4 квітня підозру було змінено з організації вбивства на приховування тяжкого злочину.

«Павловський отримав травму, коли був не в змозі пересуватися по камері. Він не може в такому стані перебувати в ізоляторі тимчасового утримання, я це питання піднімав уже вчетверте за цей місяць. Сьогодні я намагався поспілкуватися з Павловським, але мені було відмовлено у спілкуванні у зв'язку з тим, що Павловському зараз надається медична допомога»,  прокоментував ситуацію адвокат підсудного Максим Болдін.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Шевченківський районний суд Києва ухвалив відмовити в продовженні строку відсторонення від посади підозрюваному в організації вбивства Гандзюк Владиславу Мангеру.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси