Нові кроки агресії на Донбасі: екстренне звернення Порошенка до українців

18:55, 24 апреля 2019
Глава держави наголосив, що йдеться про підготовку анексії українського Донбасу.
Нові кроки агресії на Донбасі: екстренне звернення Порошенка до українців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Петро Порошенко виступив з терміновим зверненням через скандальний указ Путіна про спрощений порядок отримання російського громадянства для мешканців окупованого Донбасу. Звернення Порошенко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Глава держави наголосив, що йдеться «фактично про підготовку Кремлем до наступного кроку агресії проти нашої держави  анексії українського Донбасу або створення російського анклаву в Україні».

Чинний Президент закликав міжнародних партнерів не допустити найгіршого сценарію, жорстко засудити деструктивні та злочинні дії російської влади, а також посилити режим міжнародних санкцій. «У цьому зв’язку я доручив МЗС негайно ініціювати обговорення цього питання в рамках Ради безпеки ООН, а також інших міжнародних форматах, зокрема в ОБСЄ та ЄС»,  сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Порошенко підписав закон про соціальні послуги. За законом соціальні послуги мають надавати лише професіонали. 

Крім того, суддя Окружного адміністративного суду Києва подав позов до Президента України Петра Порошенка про визнання неправомірною бездіяльності глави держави, зобов’язання видати указ про призначення судді на посаду та стягнення матеріальної шкоди. Справа слухатиметься Касаційним адміністративним судом Верховного Суду.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки