Справа Гандзюк: ГПУ повідомила важливі деталі

11:17, 8 мая 2019
Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно п’яти осіб.
Справа Гандзюк: ГПУ повідомила важливі деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 7 травня Генеральною прокуратурою України затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідувалось ГСУ СБУ, стосовно п’яти осіб, котрі обвинувачуються у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть херсонської громадської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

«Державне обвинувачення у справі буде підтримувати Генеральна прокуратура України. У виділеному кримінальному провадженні стосовно інших співучасників злочину та у кримінальних провадженнях за фактами підпалу лісу, зловживань службовим становищем службових осіб, що потягли збитки в особливо великих розмірах, під час будівництва шляхопроводу та інфраструктури аеропорту в Херсоні досудове розслідування триває», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Шевченківський районний суд Києва ухвалив відмовити в продовженні строку відсторонення від посади підозрюваному в організації вбивства Гандзюк Владиславу Мангеру.

Крім того, Шевченківський райсуд Києва переніс засідання на 22 квітня через відсутність підозрюваного у залі суду. Адвокат Павловського повідомив, що його підзахисний у слідчому ізоляторі зазнав травми голови та не може рухатися. Де він перебуває зараз, у лікарні чи в СІЗО, адвокат не уточнив.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді