Обшуки у посадовців Міноборони: директор ДБР виступить із заявою

13:31, 26 июня 2019
У брифінгу також візьмуть участь представники ГПУ, Нацполіції та директор Київського територіального управління ДБР.
Обшуки у посадовців Міноборони: директор ДБР виступить із заявою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 26 червня, о 16:00 відбудеться брифінг директора Державного бюро розслідувань Романа Труби щодо проведення обшуків за місцями проживання посадових осіб Міністерства оборони України, місцями розташування службових та офісних приміщень. Про це повідомляє прес-служба Бюро.

«У брифінгу візьмуть участь Руслан Марчук, директор Київського територіального управління ДБР, яке здійснює досудове розслідування у цьому провадженні, представники Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України та Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Адреса проведення: вул. Симона Петлюри, 15; 2 поверх. Телефон для акредитації: 068 966 70 09», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що cлідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами одного з відомств Міністерства оборони України, підроблення документів, розтрати військового майна та недбалого ставлення до військової служби, що заподіяло істотну шкоду (ч.2 ст.364, ч.2 ст.366, ч.3 ст.191 та ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України).

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде